«
 • Computers en Laptops
»

HP P3015DN

Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: € 479,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 395,87

Beschikbaarheid: zie hieronder:

24h.gif

HP Laserjet Enterprise P3015DN Slechts € 479,-- incl BTW
Professionele zwart/wit kantoorprinter. Geschikt voor werkgroepen/intensief gebruik

Machine heeft slechts 50 (aantoonbare) afdrukken gemaakt en is dus gewoon nieuw.
U krijgt dan ook 12 maanden volledige garantie.


Geleverd inclusief BTW factuur. U kunt bij ons in de winkel in Den Haag per pin of contant afrekenen.
De prijs is een afhaalprijs. Opsturen in overleg.

 • Geschikt voor intensief kantoorgebruik
 • 40 pagina's per minuut
 • Dubbelzijdig afdrukken
 • Gigabit netwerk aansluiting


Print u binnen uw bedrijf veel documenten? Maar dan ook echt heel erg veel? Dan is de HP LaserJet Enterprise P3015DN een goede printer voor u. Deze laserprinter is namelijk gemaakt om veel af te drukken. Hij is ontzettend snel. Met maar liefst 40 pagina's per minuut vliegen de A4'tjes u bij wijze van spreken om de oren. Een werkelijk ongekend hoge afdruksnelheid, want dit betekent dat hij slechts 7,5 seconde nodig heeft om een A4 vol tekst af te drukken. Dit komt onder andere door de 540 megahertz processor van de HP LaserJet P3015DN. Deze verwerkt zelfs de meest ingewikkelde zwart-witprints in een paar seconden. Kortom, print u tussen de 1500 en 5000 pagina's per maand, dan is de HP LaserJet Enterprise P3015DN precies de printer waarnaar u op zoek bent..

Al die prints, dat vraagt om een enorme printlade. De HP LaserJet Enterprise P3015DN heeft er zelfs 2. Hierdoor plaatst u maximaal 600 lege A4's in deze printer. Wel zo fijn natuurlijk, want u wilt niet iedere dag het papier bijvullen. En u bespaart uzelf nog meer tijd en moeite met deze laserprinter. Hij wordt namelijk standaard geleverd met een printduplex. Deze keert de pagina's automatisch voor u om tijdens het printen, zodat u ook eenvoudig dubbelzijdig print. En dat is natuurlijk geweldig als u minder papier wilt gaan gebruiken.

Een printer voor zakelijk gebruik moet altijd een netwerkaansluiting hebben. Anders kunt u slechts via 1 pc printen en dan hebt u er natuurlijk niets aan. HP snapt dit en heeft de HP LaserJet Enterprise P3015DN daarom voorzien van een Gigabit Ethernet-aansluiting. Hierdoor profiteert het hele bedrijf van deze geweldige printer. Maar ook als u niet op het netwerk aangesloten bent, kunt u met de HP LaserJet Enterprise P3015DN afdrukken. Hij heeft namelijk een USB-host-aansluiting. Plug hier uw USB-stick met bestanden in en deze worden direct afgedrukt. Makkelijker kan gewoon niet!

Neem contact op

 • icon
  Adres : Vondelstraat 232
  2513 GB Den Haag.
 • icon
  Telefoon: 070 - 363 50 33
  Fax : 070 - 361 40 29
Top

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Zonder deze cookies zal dit niet het geval zijn. Lees meer